AGENDA

LIVE WORKSHOP VISIONBOARD

20210115_123735

De laatste LIVE workshop was weer super! Heb jij ook interesse in een 1:1 of groepsworkshop, live of live online? Neem contact met me op, ik verzorg deze workshop ook op maat!

Start met het manifesteren van je dromen en verlangens voor het komende jaar! Immers, als je nu heel bewust jouw intenties neerzet op jouw visionboard, kun je vanaf het begin van het nieuwe jaar jouw focus vasthouden op wat je graag wilt manifesteren! Of wat je graag anders wilt doen dan het afgelopen jaar. Zo kan je zelf richting geven aan je leven als je op een nieuw KRUISPUNT staat.

Een VISIONBOARD is een echte POWERTOOL! Hierop laat je in beelden aan jezelf zien (en aan het universum) wat nou eigenlijk jouw diepste wensen en verlangens zijn. En je hoeft helemaal niet super creatief te zijn en ook niet al een concreet verlanglijstje te hebben, want je gaat jouw hart laten spreken! De live workshop visionboard wordt gegeven in een fijne inspirerende ruimte! Je krijgt uitleg over wat manifesteren is en ik begeleid je tijdens een korte visualisatiemeditatie om daarna HANDS-ON aan de slag te gaan met jouw board.

“Ik ga met mijn toekomst onder mijn arm weer naar huis!” is de beste omschrijving die een deelnemer aan het eind van de live workshop ooit tegen me zei. Precies dat!

Wil jij zorgen dat 2022 je niet overkomt, maar dat je zelf sturing gaat geven? Misschien neem je je vriend of vriendin mee en wordt je elkaars buddy in het komende jaar, zodat je elkaar helpt je voornemens en verlangens waar te maken. Samen met een groep werk je een dagdeel aan je eigen board. Ik zorg voor alle materialen, een fijne ambiance & natuurlijk iets lekkers bij de koffie en thee. We maken er een feestje van!

BONUS: je gaat ook nog eens naar huis met de DAILY FOCUS BOOST© om jouw intenties nog meer kracht bij te zetten!

RESERVEER JOUW PLEK NU!

www.freshstartcompany.nl

Deelnamegarantie & corona: de live groepsworkshop gaat door bij minimaal 2 aanmeldingen. Voor de mogelijkheid tot voldoende onderlinge afstand en goede ventilatie wordt gezorgd.