Gelukt! Check snel je mail voor het e-book.

Maar voor dat je dat doet, heb ik nog iets heel tofs voor je dat ik met je wil delen!

Jij kunt deze 4 basisstappen direct toepassen op jouw situatie met de super fijne

CLARITY BOOST - online basistraining!

Wil jij aan de slag en DIRECT de 4 basisstappen voor verandering toepassen op jouw eigen leven? Heb je lang genoeg datzelfde rondje gelopen en zou je graag handvatten willen om een nieuwe richting in te slaan?

Dan is de CLARITY BOOST online basistraining perfect voor jou! In 4 weken toewerken naar overzicht én je eerste nieuwe stappen gezet hebben! Hoe tof is dat?!

Je kunt direct van start met praktische modules vol inspirerende video's en oefeningen in de werkboeken. Je krijgt inzicht in je huidige situatie en meer grip. Maar dat niet alleen, je leert anders kijken naar de dingen èn ontdekt dat je wel degelijk zelf de eerste stap naar een blijer leven kunt zetten.

IF NOT NOW, THEN WHEN!

Zeg jij vandaag JA tegen je nieuwe leven?

www.freshstartcompany.nl

- Angelique over de Clarity Boost -

"Ik ben met de Clarity Boost basistraining begonnen als onderdeel van het 1:1 lifecoach-traject . De online modules zijn op het afgesproken tijdstip beschikbaar, hebben een duidelijke uitleg en opbouw en de filmpjes geven het geheel een professionele en toch persoonlijke touch. Daarnaast kon ik Marike ook altijd benaderen wanneer ik vastliep, hetzij met een oefening hetzij met alles wat het losmaakt. Want je gaat in beweging komen en dat geeft energie en verheldering maar kan ook erg confronterend zijn." Klik hier voor de complete recensie van Angelique over het 1:1 Organize your life traject!

Mogelijkheid tot UPGRADE

Besluit je namelijk binnen 3 maanden na je inschrijving voor de Clarity Boost basistraining alsnog te kiezen voor de upgrade naar het ORGANIZE YOUR LIFE 1:1 LIFECOACH TRAJECT, dan betaal je het dan geldende tarief minus het reeds betaalde cursusbedrag van de Clarity Boost! Dit lifecoach traject is een super waardevolle en fijne aanvulling op de basistraining. Ik begeleid je tijdens het zetten van je eerste stappen op weg naar jouw nieuwe toekomst! Zo hoef je het nog niet gelijk alleen te doen als dat nog wat te spannend voor je voelt.

Dus nu starten is altijd kunnen kiezen voor extra ondersteuning. Hoe fijn is dat?

Zet jij de eerste stap voor een nieuwe start nu?

Tot snel!

Liefs,
Marike

www.freshstartcompany.nl