CLARITY BOOST - basistraining

Je wilt eigenlijk het liefst vandaag nog aan de slag, orde op zaken stellen. Misschien heb je al een tijdje het gevoel in een soort NIEMANDSLAND te verkeren. Je weet wat je niet meer wilt, MAAR WAT DAN WEL en vooral HOE? Zou je graag HANDVATTEN hebben en met een andere blik naar je toekomst willen kijken?

DAN IS DE CLARITY BOOST TRAINING ECHT IETS VOOR JOU!

In deze praktische online basistraining zoomen we in op de fase van verandering waarin je je nu bevindt. Dit om HELDERHEID te krijgen op dat wat jou niet langer dient en dat waar je juist graag meer van wilt in de toekomst.

De training bestaat verschillende modules waarin je werkelijk orde in de chaos gaat scheppen, want alleen met een opgeruimd huisje in je hart kun je een echt andere, LICHTE toekomst creëren. Immers, als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

ANDERS DENKEN IS ANDERS DOEN!

Je krijgt zicht op de KRACHT in jezelf, ook al lijkt die nu soms ver te zoeken. En je gaat de FOCUS verleggen naar je dromen en wensen. Want alles wat je aandacht geeft groeit, dus dan kunnen dat maar beter de dingen zijn die je graag wilt manifesteren in het leven, toch?

Waaruit bestaat deze online training:

Je ontvangt gedurende 4 weken elke week een nieuwe Module waarin één van de 4 Basisstappen voor verandering - je oude situatie met gevoelens van onmacht -> besef & bewustwording -> beweging/actie -> je nieuwe situatie met het gevoel van energie, vrijheid & kracht - is uitgewerkt. Je gaat op een PRAKTISCHE manier zelf aan de slag door deze stappen toe te passen op jouw eigen leven en ik begeleid je daarbij door middel van video's, oefeningen & opdrachten.  De training bouwt zich rustig op en eindigt uiteindelijk met de BONUS Module, waarin je leert hoe je vol FOCUS jouw nieuw ingeslagen pad straks ook echt blijft bewandelen! Want YES YOU CAN en ik help je daar bij!

 1. Wat is verandering en wat wil ik veranderen?
 2. Verzamel je krachten en pak de regie!
 3. Anders denken is echt anders doen
 4. Maak krachtige nieuwe keuzes
 5. Bonus: How to stick to your plan!

Tip: bewaar de werkboeken en meer in de Inspiratiemap , speciaal ontwikkeld voor het trainingsmateriaal van de Clarity Boost basistraining. Vul de map aan met alles wat jou inspireert en creëer zo jouw nieuwe eigen verhaal. Handig georganiseerd voor nu, mooi als naslagwerk voor later! (De inspiratiemap is verkrijgbaar in de shop)

Heb je de training al gekocht? Klik hier om je in te loggen.

GA JIJ VOOR TOTAL CLARITY?

www.freshstartcompany.nl

na de training:

 • Weet je hoe je jouw gevoelens van onmacht kunt ombuigen naar KRACHT
 • Kijk je anders naar wat nu nog onmogelijk voor je lijkt
 • Heb je HELDERHEID in je emoties, gevoelens, gedachten en je acties
 • Zijn jouw verlangens in kaart gebracht op jouw VISIONBOARD
 • Heb jij HANDVATTEN om opnieuw richting te kiezen
 • Maak je krachtige keuzes vanuit je hart, zodat je weer kunt STRALEN!
 • En heb je INSPIRATIE, een ACTIEPLAN & FOCUS om je dromen & verlangens te manifesteren

Angelique over de Clarity Boost basistraining:

www.freshstartcompany.nl"Ik ben met de Clarity Boost basistraining begonnen tijdens het 1:1 lifecoach-traject . De online modules zijn op het afgesproken tijdstip beschikbaar, hebben een duidelijke uitleg en opbouw en de filmpjes geven het geheel een professionele en toch persoonlijke touch. Daarnaast kon ik Marike ook altijd benaderen wanneer ik vastliep, hetzij met een oefening hetzij met alles wat het losmaakt. Want je gaat in beweging komen en dat geeft energie en verheldering maar kan ook erg confronterend zijn."

Heb je de training al gekocht? Klik hier om je in te loggen.

HOE WERKT HET?

Schrijf je in

 • Toegang tot de online academy
 • Je ontvangt na betaling direct de introductie en module 1 in je inbox
 • Elke daaropvolgende week ontvang je een nieuwe module
 • De training duurt 4 weken
 • Inclusief BONUS module
 • 6 maanden toegang tot training

*Tussentijdse wijzigingen in cursusmateriaal voorbehouden

Maar dat is nog niet alles

 • Besluit je binnen 3 maanden na inschrijving alsnog te kiezen voor de upgrade naar het ORGANIZE YOUR LIFE 1:1 LIFECOACH TRAJECT, dan betaal je het dan geldende tarief minus het reeds betaalde cursusbedrag van de Clarity Boost! Dit lifecoach traject is een super waardevolle en fijne aanvulling op de basistraining, want ik begeleid je tijdens het zetten van je eerste stappen op weg naar jouw nieuwe toekomst! Zo hoef je het nog niet gelijk alleen te doen als dat nog wat te spannend voor je voelt.
www.freshstartcompany.nl

ZET JIJ VANDAAG NOG JE EERSTE STAP OP WEG NAAR JE NIEUWE TOEKOMST?

€ 247 (incl. btw)

Heb je de training al gekocht? Klik hier om je in te loggen.