Dit zijn de 4 basisstappen voor een nieuwe start!

GRATIS E-BOOK

Ebook cover

 

 

Is het tijd voor JIJ 2.0? Voel je in al je vezels dat de oude riedel niet meer voor je werkt? Grote kans dat de tijd is aangebroken om zaken anders aan te gaan pakken. Maar waar te beginnen? Hoe doorbreek je gedachtenpatronen, zodat je niet nog een keer datzelfde rondje loopt waarvan je eigenlijk wéét dat het niet meer voor je werkt?

Daar ga ik je bij helpen!

Ik ben Marike. Ik laat je op een praktische manier anders kijken naar je huidige situatie. Want alleen al deze vragen, dit BEWUSTWORDEN, is jouw startpunt! YEAH, een hele geruststelling! Als je dan ook nog weet wélke stappen daarop volgen, hoef je alleen nog maar op weg te gaan. Want weten dat dit gevoel van niemandsland eindig is, geeft jou de moed om de eerstvolgende stap te zetten.

In mijn GRATIS E-BOOK heb ik deze 4 BASISSTAPPEN op weg naar een écht nieuwe start met liefde voor jou opgeschreven.

Ben jij klaar voor je eerste stap? Download 'm nu! En vind direct in je mailbox inspiratie én het vertrouwen terug om die verandering nu echt aan te gaan. De tijd is er rijp voor. En ik geloof in JOU!

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van het ebook en het versturen van inspiratietips. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring

"Toen ik begreep waarom de fase van niemandsland eindig is, durfde ik het aan om nieuwe stappen te zetten. En de wetenschap dat ik bij elke stap zelf de regie kan houden gaf me moed om het dit keer écht anders aan te pakken."

- Elisabeth

"Marike heeft een heerlijk fijne, rustige en tegelijkertijd happy enthousiaste aanwezigheid, waardoor ik het altijd heerlijk vind om bij haar in de buurt te zijn. Tijdens de Workshop Visionboard straalde ze deze prettige rust en kalmte ook weer uit. Heel fijn!"

- Monique