INSPIRATIE SESSIE

Kickstart sessie op weg naar jouw volgende stap!

  • Je hebt broodnodig INSPIRATIE nodig. Voor je project, je werk of voor je toekomst.
  • Je weet misschien wel wat je wilt, maar niet waar je moet beginnen.
  • Je weet niet goed hoe je jouw vlammetje weer kunt aanwakkeren, alles gaat op de automatische piloot
  • Je zou graag je gedachten en ideeën eens toetsen bij een onafhankelijk sparringpartner

Al deze (en meer) situaties zijn bij uitstek aanleiding voor een INSPIRATIE SESSIE aan de 'blanco keukentafel'. Gewoon jij en ik. Samen met alle ruimte voor jouw vraag of verhaal. Jij praat, ik luister. Jij vraagt (je af), ik geef feedback. Wat er dan ook ter tafel komt, privé of werk gerelateerd, we vinden een ingang voor jouw volgende stap in de onderliggende situatie. Afhankelijk van de situatie maken we hierbij gebruik kleurpsychologie, jouw visionboard en andere INSPIRENDE TOOLS die jouw gedachten op een ander, helderder spoor kunnen brengen. Of misschien ontdek je dat die gedachten juist wel wat stiller mogen worden, zodat je de stem van je hart weer kunt horen. En aan het eind van de sessie ligt jouw plan, jouw volgende stap voor je op de tafel.

Blijf niet doormodderen, laten we jouw doorbraak creëren!

Door je anders te leren kijken naar je vraagstuk en anders te leren denken maak je gebruik van jouw gedachtekracht. Als jij in een situatie zit waarvan je inmiddels begrijpt dat het een signaal is om het anders te gaan aanpakken, kies je dan voor doormodderen, om te blijven hangen? Of creëer je een doorbraak, zodat je weer kunt groeien, genieten, stromen?

www.freshstartcompany.nl

Heb jij lang genoeg hetzelfde rondje gedraaid?

Kies hier jouw sessie:

Je kunt kiezen voor een korte sessie van 1 uur en een (voordelige) lange sessie van 2 uur.

  • 1 uur: de kortere sessie kun je inzetten als bijvoorbeeld kennismaking of, als we elkaar al langer kennen, als 'APK' onderhoudsgesprek, bijvoorbeeld nadat het Organize your life traject van 3 maanden is afgelopen. Even weer INSPIRATIE OPDOEN, aan de juiste knoppen draaien en met een frisse mind verder op je pad.
  • 2 uur: tijdens deze 2 uur durende sessie kunnen we aan de hand van meer tools dieper ingaan op de materie en jouw situatie, wensen en verlangens. En is er meer tijd om GEINSPIREERD nieuwe acties uit te zetten van je stappenplan. Omdat we dan toch al lekker op stoom zijn, heeft deze sessie een extra voordelig tarief!
www.freshstartcompany.nl

"Wat de sessie mij heeft opgeleverd is dat ik weer kan denken in mogelijkheden!"

Wacht niet langer en boek jouw kick start!

Ben jij toe aan MEER INSPIRATIE & HARTSKRACHT?

Boek jouw sessie nu!