mini training Maak Jouw VISIONBOARD

Dé workshop om je wensen en dromen te gaan manifesteren!

Alles wat je aandacht geeft groeit. Dan kunnen dat maar beter zaken zijn waar je meer van wilt in het leven, toch? Waarom doen we dat eigenlijk niet met onze dromen, wensen en verlangens?

Een VISIONBOARD is een echte POWERTOOL! Hierop laat je in beelden aan jezelf zien (en aan het universum) wat nou eigenlijk jouw diepste wensen en verlangens zijn. Niet altijd letterlijk, maar wel de stappen er naar toe. En elke keer dat jij er naar kijkt en er weer blij van wordt, verhoog jij je ENERGIE. En daar reageert het universum direct op! Zo werkt de Wet van Aantrekking.

De kracht van visualisatie

Sta je op een nieuw KRUISPUNT? Dan is het heel krachtig om je intenties duidelijk neer te zetten op jouw visionboard. Zo kan je zelf richting geven aan je leven.

Je hoeft helemaal niet super creatief te zijn en ook niet al een verlanglijstje mee te brengen. Als je eenmaal in de FLOW raakt, komen de beelden als vanzelf naar voren. Ik nodig je van harte uit dit te ervaren.

www.feshstartcompany.nl
www.freshstartcompany.nl

Deze online mini training is hands-on, een echte workshop! Na de introductie en een oefening in visualisatie ga je AAN DE SLAG. Bij de workshop ontvang je een instructievideo, een werkboek en een hele fijne gesproken meditatie/visualisatie oefening, die je zo vaak kunt herhalen als je wilt. Daarna ga je aan de slag! En als BONUS heb ik een super fijne playlist voor je samengesteld om in de flow te werken aan je board!  We maken dit een feestje voor jou!

Een deelnemer zei "Ik ga met mijn toekomst onder mijn arm weer naar huis." Hoe fantastisch is dat en wat gun ik dat jou!

Start jij jouw droomleven vandaag?

www.freshstartcompany.nl

Een hele fijne avond meegemaakt door het maken van een visionboard onder leiding van Marike van Fresh Start Company. Het maken van een visionboard heb ik ervaren als een hele fijne ontspannende bezigheid en het geeft meteen al inzicht 🙂 Alles was super goed en duidelijk geregeld. Leuk om voor jezelf te doen, met een paar vriendinnen of om cadeau te geven! Ik ga het zeker nog een keer doen.

Zet vandaag jouw eerste stap!

€27,50

(incl. btw)