ORGANIZE YOUR LIFE - LIFECOACH TRAJECT 3 maanden

Weet je maar al te goed dat je oude leven niet meer voor je werkt? Maar niet waar je moet beginnen om het anders aan te pakken? Jouw zicht op je eigen-wijsheid is wellicht vertroebeld door het leven met al haar plaatjes, conventies en verwachtingen. Dat gevoel van NIEMANDSLAND waarin je je nu bevindt, helpt ook niet echt mee. En dan is daar ook gewoon nog de hypotheek en al die andere zaken die door moeten gaan... of kan het wèl anders?

Ik help je graag weer OVERZICHT & GRIP te krijgen op je situatie en je gevoel. Laat mijn licht bijschijnen waar jij het even niet kan zien en ik loop gedurende 3 maanden met je op. Ik leer je anders te kijken naar de dingen. Je gaat beseffen dat deze fase van niet-weten super nuttig voor je is, want daar hoef je echt niet aan te twijfelen. Misschien heeft het leven je eigenlijk al signalen gegeven dat het ANDERS mag.

ANDERS DENKEN IS ANDERS DOEN, maar waar begin je? Jij wilt het liefst een maatje hebben, iemand die onafhankelijk is en waar je mee kunt sparren! Zeker als je omgeving van je vraagt om een keuze te maken, is het fijn dat je kunt uitzoeken wat voor jou dan die echt duurzame nieuwe keuze is.

Let's organize your life, we doen het samen!

179A0746 2

Eigenlijk ben je enorm toe aan HELDERHEID & INSPIRATIE, een frisse kijk op de zaak. En je zou heel graag iemand hebben die samen met jou ORDE OP ZAKEN stelt. Een plek om even te kunnen zijn en te ONTDEKKEN wat jouw hart nu echt graag wil in dit leven. En hoe je dat kunt gaan aanpakken volgens een ACTIEPLAN. Zodat je zeker weet dat je ook echt stappen zet en je leven weer LICHTER voelt. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, ik begeleid je gedurende 3 maanden. Online én offline tijdens de live VIP INSPIRATIE DAG!

Ga je mee op weg?

Hoe fijn is dat, een frisse start!

want jij wilt:

 • STRALEN in plaats van nog langer tobbend door het leven te gaan van is dit het nou?
 • HELDERHEID in denken en doen
 • LICHTER en GEINSPIREERD leven
 • KRACHTIGE keuzes maken vanuit je eigen-WIJSHEID
 • een MAATJE en een plek om even te kunnen ZIJN, ONTDEKKEN en GROEIEN
 • samen een ACTIEPLAN maken
 • En PRAKTISCHE handvatten om een nieuwe richting in te slaan

www.freshstartcompany.nl

LEES DE ERVARING VAN ANGELIQUE OVER HET TOTALE 1:1 LIFECOACH-TRAJECT:

"Eind vorig jaar kwam ik Marike toevallig tegen. Ik was op een punt aangekomen waarbij ik het gevoel had de regie te hebben verloren over mijn leven. Ik wilde verandering maar had geen idee waar te beginnen. Nu weet ik dat het geen toeval is dat ik Marike op dat moment tegenkwam. Vol passie vertelde ze over haar bedrijf en alleen door ons gesprek en de energie die ze uitstraalde, werd ik enthousiast en kreeg ik zin om met mezelf aan de slag te gaan.

Clarity Boost basistraining

Een paar maanden later ben ik met de Clarity Boost basistraining begonnen. De modules zijn op het afgesproken tijdstip beschikbaar, hebben een duidelijke uitleg en opbouw en de filmpjes geven het geheel een professionele en toch persoonlijke touch. Daarnaast kon ik Marike ook altijd benaderen wanneer ik vastliep, hetzij met een oefening hetzij met alles wat het losmaakt. Want je gaat in beweging komen en dat geeft energie en verheldering maar kan ook erg confronterend zijn.

Live VIP Inspiratie Dag

De VIP Inspiratie Dag voelde als een cadeautje. Je bepaalt zelf mee hoe deze dag eruitziet en ik had van tevoren een paar punten aangedragen die ik graag verder wilde uitwerken. Marike had dit supergoed voorbereid met oefeningen, vragen en prachtige life quotes en daardoor heb ik handvaten gekregen om o.a. beter met mijn valkuilen om te leren gaan.

Over de coaching

Het fijne is dat Marike begeleidt en niet vertelt hoe de wereld in elkaar steekt of wat je moet doen. Je komt zelf tot bepaalde conclusies en antwoorden. Het is niet zo dat ik nu precies weet hoe de toekomst eruitziet maar ik heb wel steeds meer het gevoel dat ik baas ben over mijn eigen leven en dat ik er vertrouwen in heb dat alles goed komt. En wanneer het even niet zo goed gaat dan is dat ook okay. Ik pak dan de Clarity Boost map erbij - die ligt naast mijn bed - en ik blader deze door waardoor ik direct al weer een andere mind set krijg.

Ik kan iedereen dit lifecoach-traject aanraden... het was het mooiste cadeau wat ik aan mezelf had kunnen geven want eindelijk begin ik te voelen dat ik er mag zijn en het waard ben!"

WAT ONTVANG JE TIJDENS DIT 1:1 LIFECOACH TRAJECT?

dit op maat gemaakte lifecoach traject is inclusief:

 • Een uitgebreid online intakegesprek
 • De CLARITY BOOST basistraining
 • De live VIP INSPIRATIE DAG van 9:30 - 16:00 uur (incl. lekkere lunch) op een fijne locatie met alle aandacht voor JOUW VERHAAL. We gaan praktisch, effectief en diepgaand in op jouw persoonlijke situatie waar je verandering in wilt
 • COACHING & INSPIRATIE met na de live dag een follow-up bestaande uit nog twee extra coachcalls van een uur om te sparren over de stappen die je hebt gemaakt en de mogelijkheid om via e-mail je vervolgstappen te bespreken. We doen het SAMEN!
 • FOCUS op jouw wensen en verlangens als start om ze te manifesteren (de Wet van Aantrekking!)
 • HELDERHEID, grip en een ACTIEPLAN
 • De Fresh Start INSPIRATIEMAP om alles in vast te leggen, handig georganiseerd voor nu en fijn als naslagwerk voor later!
 • DAILY FOCUS BOOST© notepad
 • En alle materialen voor jouw VISIONBOARD
 • Dit totale lifecoach traject duurt 3 maanden*

*Het 1:1 lifecoachtraject van 3 maanden kan indien gewenst worden aangevuld met Inspiratie Sessies als extra follow-up. Bespreek de mogelijkheden tijdens het kennismakingsgesprek!

www.freshstartcompany.nl

KLINKT DIT ALS PRECIES WAAR JIJ NU AAN TOE BENT? RESERVEER DAN GELIJK JOUW PLEK EN BEGIN VANDAAG NOG MET EEN FRISSE START!

Laten we  kennismaken!

TIP: veel werkgevers of instanties zijn bereid om in de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers te investeren!