YOUR FRESH START COMPANY

Je bent van harte welkom!

Ik ben super blij dat je hier bent, want de Fresh Start Company is er voor jou, een plek waar je mag groeien en gaan leren leven en werken vanuit je hart. Je hebt gevoeld dat het tijd is om een begin te maken met je nieuwe leven en te gaan doen waar jij zo in gelooft en goed in bent. Ik zet me in om je te helpen & te inspireren, zodat jij vanuit jouw kracht kunt leven, stralen en daarmee anderen weer kunt inspireren!

By doing what you love, you inspire and awaken the heart of others!

Behalve dat sterke gevoel dat het anders moet, is het je nog niet helemaal duidelijk HOE of wat de eerste stap kan zijn. Zit er voor je gevoel nog té veel tussen om het ook écht anders te kunnen gaan doen? De Fresh Start Company wil voor jou een veilige plek zijn om de eerste stappen in deze nieuwe richting te verkennen en om te onderzoeken waar jouw hartskracht te (her)vinden is.

Misschien een beetje onwennig, maar hier mag je je CV en diploma’s voorlopig opbergen in een la. Je opleidingen en werkervaring hebben je absoluut mede gevormd tot wie je nu bent, maar ze zijn tijdens je tijd bij de Fresh Start Company niet primair van belang. We gaan eerst andere krachtpunten waarderen. Of je daar veel of weinig van hebt verzameld in je leven, dat doet er hier niet toe. Maar dat je je bewust wordt van deze krachten die in jou wonen wél! Zodat je kunt ontdekken welke je in de nabije toekomst kunt inzetten om jouw leven (en dus ook de wereld) fijner en mooier te maken. En hoe je daarmee al sneller kunt beginnen dan jij misschien nu denkt!

Elke straal telt. De wereld heeft het nodig. De wereld heeft JOU nodig!

Jij bent toe aan het leven dat bij JOU past. Je wilt weer plezier maken en bent klaar met het voldoen aan de plaatjes en verwachtingen. Maar waar begin je dan? Hoe doorbreek je die cirkel van een steeds terugkerend (denk)patroon? Ik help je in dit niemandsland zicht te krijgen op je toekomst. Door in te zoomen op de fase waarin je je bevindt, want geloof me, daar ligt je sleutel! Dat doe ik op een PRAKTISCHE en creatieve manier. Tijdens alle trainingen ga jij zelf aan de slag. En als je wilt, samen met mij. Door anders te leren kijken, want echt: ANDERS DENKEN IS ANDERS DOEN!

Als inspirator en lifecoach werk ik o.a. vanuit de inzichten van de positieve psychologie, mindfulness en de principes van de Wet van Aantrekking. Met inspirerende TOOLS  leer ik je om op een nieuwe, creatieve manier te kijken naar je situatie. Orde in de chaos aan te brengen, de cirkel van je denken en doen te doorbreken, zodat jij in actie komt en gevoelens van onmacht omzet in kracht. Op weg naar een vrij leven waarin je weer lekker in je vel zit. Wist je dat écht opnieuw beginnen pas kan met een opgeruimd huisje in je hart? En daar gaan we een begin mee maken. Hoe tof is dat!

Mijn missie is de FRESH START COMPANY als sportschool for the soul. Een toegankelijke plek met laagdrempelige trajecten waar je kunt groeien en weer leert stralen met hart en ziel. Zodat LEVEN vanuit WIE JE BENT en lief zijn voor jezelf een mainstream gedachte wordt.

Ik wens je alle licht van de wereld en de wereld alle licht van jou!

meer over mij:

www.freshstartcompany.nl

Ik ben Marike Vos. Creatief denker, ondernemend en ik volg inmiddels mijn EIGEN-WIJSHEID. Ik weet als geen ander dat er een moment in je leven kan komen waarop je heel goed weet wat niet meer voor je werkt, maar waarop je tegelijkertijd geen idee hebt waar je dan moet beginnen om het anders te doen. En toch wist ik mijn leven 180 graden te draaien, toen ik ontdekte dat niemandsland niet alleen eindig, maar ook nuttig is! Mijn werk- en levenservaring heb ik aangevuld met trajecten voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen om anderen te trainen en coachen. En ik blijf me hierin graag ontwikkelen.

Als kind al voelde ik aan wat er bij anderen mensen speelde en wat ze nodig hadden. Dat maakte dat ik me vaak anders dan anderen voelde. Toen ik rond mijn 16e levensjaar ook nog eens een tumor in mijn hoofd kreeg, nam ik een rigoureus besluit: en nu wil ik NORMAAL zijn! Dat bleek een beslissing met een enorme impact op mijn leven. Een lange zoektocht begon. Want wat is dan dat normaal? Ik belandde in de plaatjes die ik had over een gelukkig leven en hoe het hoort. Het universum gaf me gedurende de 40 jaren die daarop volgden echter vele signalen dat ik niet de juiste beslissing had genomen. In de vorm van stevige levenslessen. Waaruit ik uiteindelijk mocht begrijpen: ik ben al normaal!

Mijn sensitiviteit en creativiteit heb ik inmiddels volledig omarmd als MIJN normaal. Ik ben veilig in en als mezelf. Door te ontdekken wat mijn ware zegeningen zijn in het leven en wat mijn kracht is. Sterker nog, ik maak  van die kracht met de Fresh Start Company als inspirator en lifecoach mijn werk: anderen inspireren wanneer ze de ommekeer willen maken. Terug naar zichzelf. Als jij je hart hoort roepen, maar niet weet waar te beginnen in de chaos die het leven heeft opgeworpen.

ik ontmoet je graag!

Marike