Alles waarvan je dacht dat je het goed voor elkaar had, is veranderd. Ineens lijkt het alsof je de tekst kwijt bent voor de rol die je altijd speelde in je leven. En je vraagt je af: waar ging het mis? Een vraag die je stelt als het leven chaos heeft opgeworpen. Een vraag die ik mezelf maar al te vaak heb gesteld. Waar heb ik niet in de gaten gehad dat ik een andere kant op moest? En als ik het had geweten, wat had ik dan gekozen? Wat als ik had begrepen dat de tumor in mijn hoofd mij probeerde te vertellen dat ik uit mijn hoofd mocht gaan, terug mocht naar mijn pure en zo krachtige gevoel? Wat als ik eerder had begrepen dat ik niet tot mijn recht kwam binnen mijn relatie? Wat als…

Terechte vragen. Maar waar je pas wat mee kunt als je bewustwording zodanig is gegroeid, dat je ook werkelijk een andere keuze KUNT maken.

Voor alles is een tijd, zelfs voor het besef dat voor alles een tijd is. Neem jezelf niks kwalijk, wees blij dat je voelt dat de tijd is aangebroken dat je het anders wilt gaan doen. En het is okay om daar hulp bij te vragen. Van iemand die je steun en vertrouwen biedt om de weg naar je hart te hervinden. Zodat jij weer keuzes kan gaan maken die ook écht goed zijn voor JOU!

Ik heb in mijn leven meerdere mensen op mijn pad gevonden of gezocht. Stapje voor stapje wikkelde ik de sluier van chaos af totdat ik weer helder zag wat mijn eigenlijke pad is. En zo zag ik ook dat al die moeilijke momenten in mijn leven mijn ware zegeningen bleken te zijn geweest. Die me hebben laten voelen hoe krachtig ik eigenlijk ben, ondanks de eerdere gevoelens van onmacht.

Dat is ook mijn boodschap met de Fresh Start Company. Dat alle kracht al in jou zit om het NU anders aan te gaan pakken. Door anders te leren kijken naar je situatie, zodat jij het vanaf nu ook écht anders kunt gaan DOEN. Door de cirkel van je denken te doorbreken. Voel jij ook dat je hier klaar voor bent en zou je het fijn vinden als ik een tijdje naast je loop? Dat we samen orde in de chaos gaan aanbrengen? Ik ontmoet je heel graag!

Liefs,

Marike

Laat een reactie achter